Terug
September 12, 2023

Wolters announces partnership with Van der Geest

Wolters Vastgoedonderhoud (“Wolters”) en Van der Geest Vastgoedonderhoud (“Van der Geest”), twee toonaangevende vastgoedonderhoudsbedrijven gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren, verduurzamen en restaureren van vastgoed en monumenten, lanceren een gezamenlijk platform voor vastgoedonderhoud genaamd Cooperatio.

Cooperatio is een groep van samenwerkende renovatie-en onderhoudsbedrijven, allen met dezelfde cultuur, denkwijze en visie. Binnen de groep zullen alle partners zelfstandig opereren onder eigen naam en met eigen management, maar zal er gestreefd worden naar samenwerking tussen de partners op het gebied van innovatie, verduurzaming, procesoptimalisatie, capaciteit en kennisdeling. Met dit partnerschap beogen de partijen de slagkracht van de organisaties te vergroten en zodoende in te kunnen spelen op het groeiende klantenbestand en het verduurzamingsvraagstuk waar veel klanten momenteel mee te maken hebben. De samenwerking maakt het niet alleen mogelijk de gezamenlijke groeiambitie te realiseren, maar zal ook resulteren in additionele werkgelegenheid, innovatie, procesoptimalisatie, meer efficiëntie en een nog betere dienstverlening naar onze opdrachtgevers.

De krachtenbundeling tussen Wolters en Van der Geest en het lanceren van Cooperatio volgt nadat Wolters in december 2022 een samenwerking is aangegaan met 365 Capital. Naast Wolters en Van der Geest zijn de Kitgroep, Glasgroep, Koek & Reinders aangesloten bij Cooperatio.